dinsdag 24 januari 2012

@Bbespreekbaar : AMK en BJZ voeren de wet subectief uit...

Mijn reactie op de website van Bureau Bespreekbaar. @BBespreekbaar
Onderwerp: de foute visie en insteek van de AMK's en BJZ's.


Philip Winkelhorst says:
Your comment is awaiting moderation. 
Vaak weet het AMK helemaal niet wat kindermishandeling is. ze denken te veel aan blauwe plekken en bloed. Psychische kindermishandeling is veel moeilijker te begrijpen. De wet is erg ruim maar de visie van het amk (groningen) komt beslist niet over een met de wet teksten.
De wet heeft het namelijk over: actief of passief, opdringen waardoor ernstige schade wordt of dreigt te worden berokkend aan de minderjarige in de vorm van fysiek letsel of psychische stoornissen. Hieronder vallen ook verwaarlozing en onthouden van essentiƫle hulp, medische zorg en onderwijs.
Het onthouden van contact met niet inwonende ouder, is gewoon kindermishandeling. Het valt namelijk onder emotionele verwaarlozing. Hierdoor kunnen kinderen o.a. hechtingsstorenissen oplopen in de rest van hun leven. Ook kan een kind parentificatie vertonen, een teruggetrokken leven lijden en contacten mijden met leeftijds genootjes. Gepest worden etc.. allemaal zaken die de AMK’s en BJZ’s niet willen zien als indicatoren.
Maar waar wel direct op gereageerd wordt is bijv. een zweet luchtje, schaamte in een kleedkamer. MAAR HET GEEN CONTACT HEBBEN MET EEN OUDER WORDT AFGEWIPPELD. wAT EEN RARE GEFEMINISEERDE WERELD HEERST ER TOCH BINNEN DE jEUGDZORG.
iK BEN EEN VADER DIE AL 8 JAAR ZIJN KINDEREN NIET HEEFT GEZIEN EN CONSTANT OM HULP VRAAG BIJ bjz/amk/POLITIE EN PROVINCIE ALLEN IN gRONINGEN….
mAAR ZE WILLEN EERST BLOED ZIEN OF ZO! vERSCHRIKKELIJK TELEURSTELLEND! oOK WORDT HET BELEIDSKADER jEUGDZORG 2008 GEWOON TERZIJDE GESCHOVEN. zIE PUNT d.http://www.rijksoverheid.nl/documenten-en-publicaties/kamerstukken/2008/12/24/landelijk-beleidskader-jeugdzorg-2009-2012.html
mET VRIENDELIJKE GROET,
pHILIP wINKELHORST
(GELIJKWAARDIG GEZAGDRAGEND OUDER, MET BEZOEKREGELING DIE AL 8 JAAR NIET FUNCTIONEERD)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten